Uutisia                  Päivitetty 10.12.2018

·    Gurujen postiosoite on PL 37 on lakkautettu. Meihin voit olla yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Välttämättömät kirjelähetykset voi osoittaa suoraan Esa Lindenille Saarnitie 4, 21250 Masku.

·    Gurujen kotisivut löytyvät osoitteesta www.gurut.info. Sähköpostiosoite on info@gurut.info.

·    Kaukalopallon Ulkosarja alkaa 18.12. Otteluohjelma ja tulokset täällä.

·    Tusina täyteen! Eli jääkiekon 12. Viranomaisturnaus pelataan Impivaaran jäähallissa 23.-24.1.2019. Edellisen turnauksen tulokset löydät näiltä sivuilta .

·    Palohenkilöstön jalkapallon SM-turnaus järjestettiin Turussa Kupittaan futiskentillä 26.-27.6.2018. Tulokset löytyvät Turnaukset-sivulta.

·    Kaukalopallon Hallisarja Gatorade-Centerissä on edelleen ainakin tämän kauden tauolla. Hallissa on edelleen niin paljon tapahtumia että emme enää sieltä siedettäviä vuoroja saa. Edellisen kauden tulokset löydät tästä linkistä.

·    Kaukalopallon Ulkosarja on pelattu. Tulokset löydät täältä.

·    Erotuomariongelma uhkaa koko kaukalopallon harrastusta Turun seudulla. Jotta lajin harrastus ei kokonaan näivettyisi tämän johdosta, haemme joukkoomme henkilöitä koulutettaviksi kaukalopallon erotuomareiksi.  Sopii vaikka opiskelijoille kuntoiluksi, josta myös jonkun verran maksetaan. Jos kiinnostaa, ota yhteyttä info@gurut.info tai 040-7682237.

·    Kaukalopallon säännöt löytyvät täältä. Viimeiset muutokset kaukalopallon sääntöihin löytyvät ”Muutokset”-kohdasta. Lisätietoja saa sähköpostilla tai Gurut ry:n puhelinnumerosta 040-7682237. 

·    Taulukot ovat pdf-muodossa. Ellei koneessasi ole lukemiseen tarvittavaa Acrobate Reader-ohjelmaa, voit ladata sen ilmaiseksi tästä linkistä:

Lisätietoja Gurut ry:n toiminnasta saat sähköpostilla info@gurut.info tai kännykkänumerosta 040-7682237.